WENKBRAUWEN

Zo belangrijk de dag van vandaag.

Ze geven het gezicht een mooie lift en je blik is frisser en jeugdiger dan voorheen.  Het is dan ook de populairste behandeling van het moment in de permanente make-up wereld.

Voor wie?

  • Geef jouw bestaande dunne wenkbrauwen een mooiere en volle look en/of andere vorm.
  • Je wil er altijd mooi en verzorgd uitzien maar je vindt het moeillijk of je hebt geen tijd om zelf elke dag make-up aan te brengen.
  • Om oude littekens te verbergen.
  • Voor of na chemotherapie

Welke technieken?

MICROBLADING

Is een techniek waar kleine krasjes worden aangebracht in de opperste huidlaag.  Hierin wordt het pigment aangebracht.  Deze techniek is ideaal voor mensen die houden van een natuurlijk resultaat.

VOOR

DIRECT ERNA

OMBRE
Met de ombre techniek worden zeer kleine pixeltjes van pigment aangebracht in de huid.  Dit geeft als resultaat een mooie poederlook.  Deze techniek geeft je vollere en mooi ingekleurde wenkbrauwen.  Je kan kiezen voor een natuurlijk zachte tot een scherpe, volle look.

VOOR

DIRECT ERNA

COMBO
De microblading en ombre techniek worden beiden aangebracht.  Deze combinatie geeft een zeer realistisch resultaat.  Het is daarom de meest gevraagde behandeling.

Genezingsproces en verzorging

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

De eerste dagen zijn jouw wenkbrauwen veel donkerder dan het uiteindelijke resultaat.  Dit heeft te maken met het natuurlijk helingsproces van de huid.

Kleine korstjes of schilfertjes kunnen voorkomen en afvallen maar dat is normaal.  Dus niets om je zorgen over te maken.  Pas na een goede maand kan je het volledige resultaat zien omdat dan de huid volledig hersteld is.

Verzorging na de behandeling is heel belangrijk!

Als de verzorging niet goed gedaan wordt, komen de korstjes veel te snel los en is soms een 3de behandeling nodig.  Daarom geven we je na de behandeling een uitgebreide uitleg over de naverzorging.  Deze info wordt ook met jou meegegeven naar huis.

Gemiddeld blijven jouw wenkbrauwen 12 tot 18 maanden mooi.

Foto’s op Instagram: lilianesmets
#ombrebrows #microblading #baborbeautyspavorselaar #makeyourappointment

VOOR

DIRECT ERNA