3D AREOLA TEPELHOFRECONSTRUCTIE

De behandeling

Verschillend van het aanbrengen van permanente make-up, wordt bij medische tatoeage gebruik

gemaakt van tattoo-inkt. Hierdoor blijft het resultaat veel langer mooi, meestal zelfs levenslang. De gebruikte inkt is uiteraard gekeurd als veilig volgens de EU-richtlijnen.

Ik hecht veel belang aan uw wensen en neem dan ook voldoende tijd om de juiste grootte, verhouding en plaats te bepalen. Het zetten van de tatoeage zelf duurt niet lang.
ik streef naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Het 3D effect betekent dat er schaduw, bloedvaatjes, kliertjes en structuren zichtbaar zijn . Net zoals bij andere nieuwe tatoeages zijn er voor een medische tatoeage één tot twee behandelingen nodig.Na de eerste behandeling kan de tatoeage na vier weken tot 25% vervagen. Een nabehandeling volgt na zes tot acht weken. Hierbij wordt de vorm en de opvulling van de tatoeage geperfectioneerd.

Over mij

Ik ben Liliane Smets, reeds vele jaren actief in de beautysector. Sinds 1999 ben ik mij gaan specialiseren in het aanbrengen van cosmetische tatoeages, namelijk permanente make-up, en dit voor ogen wenkbrauwen en lippen. Strevend naar perfectie volg ik regelmatig bijscholingen. Zo heb ik mijn werkgebied kunnen uitbreiden naar de 3D areola tepelhof reconstructie.

Het aanbrengen van deze medische tatoeages bezorgt mij veel werkvoldoening. Als vrouw weet ik

hoe onzeker men kan zijn over je lichaam.
De afwezigheid van het tepelhof van een of beide borsten kan vele emoties teweeg brengen. Een 3D reconstructie door middel van een tatoeage kan een positieve impact hebben op uw zelfvertrouwen.
Ik wil u graag helpen !

De prijs voor de 3D areola tepelhof reconstructie is 175 euro per behandelde zone . De eventuele tweede behandeling is in deze prijs inbegrepen.

Neem contact op voor een kennismaking en vrijblijvend consult, of leg meteen je afspraak voor een behandeling vast.

Voor en na